Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Rakouský bramborový salát
Dvojbarevný jablečný koláč
Vánočka - třená
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Rajská polévka se špeclemi
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Vláčný makovník / makovec
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou