Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena H.
|2. 1. 2008 14:37
Mám dotaz: ten kapr se nijak tepelně neupravuje?
Kuchařka on-line
|10. 9. 2007 09:07
Opraveno.
Václav FRONĚK
|8. 9. 2007 08:33
Jsem autor receptu a omlouvám se za nedokonalý recept,kde jsem neuvedl,že se MŮŽE použít z kapra pouze netučná část (kůže také ne).Tuk a kůže vše zkazí.Proto pozor aby i odřezy byly zbaveny tuku.Já nemám o rybu nouzi a tak používám hlavně boční filety.Jsem si jist,že by to šlo i z jiných sladkovodních ryb.PROMIŇTE. autor
Anonym
|18. 10. 2006 14:35
Moc zajimavy !
Tereza Jarčušková
|18. 10. 2006 11:45
Toto ukladám, ryby sú u nás v kurze, a takýto receptík ešte nemám :)))
Berča
|18. 10. 2006 10:24
To zní zajímavě, musím manžela poslat na ryby. Určitě vyzkoušíme.