• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatarák z čerstvého lososa
Napište svůj komentář k receptu

Tatarák z čerstvého lososa

autor: Jaxie
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 89
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarák z čerstvého lososa
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g losos čerstvý!
    • sůl
    • pepř mletý
    • dijonská hořčice
    • červená cibule
    • limetka

Postup přípravy receptu

1
Lososa zbavíme kůže můžeme ho nožem naškrábat, nebo nakrájíme na malinkaté kousky, které ještě nožem můžete rozmáčknout. Dáme do misky.
2
Asi půl malé cibulky nakrájíme opravdu najemno, přidáme do misky spolu se lžící hořčice, šťávou z limetky, solí a pepřem.
3
Všeho dejte pro začátek málo, postupně ochutnávejte a ingredience přidávejte.
4
Podávejte s teplým pečivem.
5
Mňam!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Karbanátky z lososa

Karbanátky z lososa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 23. 9. 2012 20:18

    ...Di, koukal jsem, že tataráček po francouzku je z lososa ;-) ...

  • Simča S.
    Simča S. | 11. 9. 2012 18:16

    Di, já bych se bála spíš té velikosti porce :-) :-) :-). Ale jinak k receptu - ROZHODNÉ radím maso naškrábat na jemno nožem, jen nakrájet na kousíčky - byť maliknaté - není ono... A pochopitelně - tataráček z lososa je super pochoutka!!!

  • Di | 11. 9. 2012 07:47

    To se přece nedá srovnávat, tatarák z hovězího a z lososa. Lososový je jemňoučký, skvělé jídlo, jen té ostré hořčice bych se bála. ;-)

  • Alena | 11. 9. 2012 06:43

    150kg na osobu - překlep k pousmání ???

  • Jana | 10. 9. 2012 20:53

    Recept na tataráček po francouzku je vyladěný o mnoho lépe, ten doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos Tatarák
Maso Rybí Večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Limetka Losos Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Špagety s mletým masem

Špagety s mletým masem

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

133
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jablkový koláč s drobenkou
Jablkový koláč s…
17
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Krémová dýňová polévka…
16
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…
13
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Taštičky z křehkého těsta
Taštičky z křehkého těsta
Tataráčky z mušlí a manga
Tataráčky z mušlí a manga
Tatarák s kapary
Tatarák s kapary
Tatarák z uzeného lososa
Tatarák z uzeného lososa
Tatarka
Tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysané smetany
  • Recepty.cz
  • Tatarák z čerstvého lososa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact