RADA: Jak upravit ryby?
Tatarák z uzeného lososa
Tatarák z čerstvého lososa
Lososový tatarák s avokádem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
...v názvu stojí: Tatráčky, asi se tu po cestě vytratilo písmenko :))
Špenátové palačinky zapečené
Plněné kokosky
Hned měkké vánoční perníčky
Kuřecí játra na olivách a víně
Třešňový koláč z podmáslí
Netradiční rybízové řezy
Debrecínské závitky
Boloňský guláš na zítra
Ledový salát s okurkou a mátou
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi