1. Smícháme nejdřív sypké ingredience (mouku, cukr a sůl), posléze do směsi uděláme důlek a vlijeme rozmíchané vajíčko. Mírně ho zapracujeme prstem do mouky, následně zapracujeme na kostky nakrájené změklé máslo. Výsledek by měla být mírně drobící se hmota.
2
2. Mezitím si dáme rozehřát troubu na 180 °C.
3
3. Do formy rozprostřeme pečicí papír a na něj VMAČKÁME těsto. Do těsta propíchneme pár dírek vidličkou a zatížíme ho dalším pečicím papírem, na který nasypeme např. čočku nebo fazole. To je proto, aby se těsto nenafouklo. Pečeme cca 15-20 minut do chvilky, kdy těsto začíná zlátnout.
4
4. Mezitím si do mísy nalámeme čokoládu, kterou posléze zalijeme vroucí smetanou. Necháme stát jednu minutu a až potom promícháváme, dokud nemáme celistvou hmotu.
5
5. Těsně před vlitím na těsto, které nám mezitím zezlátlo, rozklepneme jedno vajíčko a promícháme.Vrátíme do trouby na cca 15-20 minut, respektive na dobu, dokud nám náplň nevytvoří hmotu podobnou želatině.