• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
Napište svůj komentář k receptu

Tarhoňa II.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tarhoňa II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • písmenkové těstoviny
    • 2
      ks cibule
    • 3
      ks drůbeží párky
    • 0,75
      kostka masox hovězí nebo kuřecí
    • sůl
    • pepř mletý
    • sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Ve středním pekáči na oleji osmahneme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme párky nakrájené na tenší kolečka a orestujeme. Potom nasypeme těstoviny (přímo ze sáčku, neuvařené) a promícháme. Necháme chvíli orestovat, až lehce těstoviny zrůžoví.
2
Přilejeme 4 naběračky vývaru (uvařeného ze 3/4 kostky bujónu), osolíme, opepříme a vložíme do trouby. Občas promícháme.
3
Asi po 10 minutách (až už jsou těstoviny skoro bez vody), přidáme ještě 4 naběračky vývaru. Pečlivě promícháváme, až se voda téměř vyvaří.
4
Výborné jsou k tomuhle jídlu sterilované okurky. Místo párku můžeme dát kuřecí nebo vepřové maso (uvařené...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tarhoňa se zeleninou

Tarhoňa se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 26. 2. 2007 07:00

    Na tarhoňu zamiesite cesto ako na rezance, ale tvrdé, urobíte z neho guľu a nastrúhate na drobnom strúhadle so slzičkami. Rozsypete na čistú utierku a necháte vyschnúť. V plátenom vrecúšku uložené v chlade a suchu vydrží dlho. Varíte ako ostatné cestoviny, prípadne pripravujete v rúre. Pripraviť sa treba na to, že ruky dostanú zabrať :)))

  • Táňa Miňová | 25. 2. 2007 17:52

    Tarhoňa se používá se hlavně jako příloha k pečenému masu. Ale já ji dělám jako hlavní jídlo a maso zamíchám už do tarhoně.A myslím si že jak vepřové tak párek se výtečně hodí....

  • Jana | 25. 2. 2007 13:34

    Tak to zlusím, zdá se, že drobnější hotové tvary budou ideální. Jednou jsem zkoušela tarhoňu a udělala jsem si vlastní nastrouhané těstoviny a nepovedlo se mi to - zvnějšku už se rozvařovaly a vevnitř byly jak šutr.

  • Di | 24. 2. 2007 16:45

    Tarhoňa jsou maďarské těstoviny, v podstatě strouhání, které se připravují obdobně jako rýže. To by Vám asi lépe vysvětlila paní Jarčušková.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2007 15:11

    Tarhoňa pochádza z maďarskej kuchyne.

  • Anonym | 24. 2. 2007 14:17

    Není náhodou tarhoňa židovské jídlo? Já jen, že pak to vepřové a párky by bylo, jako dát na nudle s mákem kečup.

  • Táňa Miňová | 23. 2. 2007 18:07

    Gábino ! Dávám tam celý sáček těstovin

  • Gábina Houšková | 23. 2. 2007 09:52

    Táňo, kolik tam dáváte těch těstovin?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Masox Pepř mletý Písmenkové těstoviny Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Jednoduchý kávovník ala medovník

Jednoduchý kávovník ala medovník

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

70
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
52
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact