• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tandoori kuře
Napište svůj komentář k receptu

Tandoori kuře

autor: pitbullka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tandoori kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (bez kůže)
    • 1
      kelímek bílý jogurt velký
    • 3
      stroužek česnek velké
    • zázvor kousek - nadrcený
    • 1
      lžíce turmeric
    • 1
      lžíce koření - garam masala
    • 0,50
      lžíce cumin
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce chilli
    • 2
      ks bobkový list
    • 12
      ks pepř celý
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny ingredience a pokryjeme jimi kousky kuřete. Necháme marinovat nejlépe přes noc v lednici.
2
Nejdříve vše podusíme v kastrolu a poté přendáme do pekáče a necháme zhnědnout.
3
Podáváme s rýží lehce zapečenou v troubě zdobenou hřebíčkem, turmericem a cibulí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tandoori kuře s cuketou

Tandoori kuře s cuketou

Kuře tandoori

Kuře tandoori

Jogurtové Tandoori Masala řízky

Jogurtové Tandoori Masala řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pegas | 9. 2. 2014 19:52

    Vynikající recept na kuře, nechal jsem ho zapékat ve staré remosce 1,5 hodiny, poté bylo šťavnaté a moc dobré. Příště vyzkouším přidat před dopečením cherry rajčátka. Opravdu super recept.

  • Zuzana Holá | 4. 1. 2009 11:12

    Je fakt, že klasický kmín skoro vůbec nepoužívám - nemám ho ráda - a onen "cumin" mi je dovážen z ciziny a používám ho jenom do tohoto receptu, takže díky moc za upozornění. Co se týče množství, dělám to přesně tak, jak píšu a chutná nám to všem, zřejmě záleží na každém...

  • Olga . | 27. 12. 2008 00:25

    Souhlasím s Danielou v použítí římského kmínu-je to fakt utrejch mezi kořením:-); až to někdo zkusíte, dejte vědět!

  • Daniella O. | 27. 12. 2008 00:14

    Zuzko, cumin je rimsky kmin, ktery nema s nasim kminem nic spolecneho.Je velice aromaticky a 1/2 lzice se mi zda docela dost, ale kdyz je to pouze v marinade, proc ne? Klasicky kmin se pise caraway, to pouze, aby nedoslo k zamene koreni, ktera by zmenila vyslednou chut. Recept vypada dobre a dietne a po Vanocich se asi ujme.

  • Zuzana Holá | 26. 12. 2008 20:55

    Jo, jo, moc se omlouvám, měla jsem recept v AJ, takže cumin = kmín a turmeric = kurkuma... ;o))

  • Petka | 18. 1. 2008 14:35

    Prostě kurkuma :) Dá se sehnat i v supermarketech.

  • Lada Kovářová | 9. 1. 2008 18:39

    Mrkněte na http://kurkumin.navajo.cz/

  • Květa Štěpánková | 9. 1. 2008 17:32

    Tumeric jsem nenašla ani na gogglu, prosím, to je koření? volně dostupné? Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bobkový list Česnek Chilli Citronová šťáva Cumin Koření - Garam masala Kuřecí maso Pepř celý Rajský protlak Sůl Turmeric Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Apple pie

Apple pie

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Těšínská šoldra

Těšínská šoldra

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Kuře „65“

Kuře „65“

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Jablečné muffiny
Jablečné muffiny
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Houbová omáčka smetanová
Houbová omáčka smetanová

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Tandoori kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact