• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
Napište svůj komentář k receptu

Tajemství II.

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tajemství II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 100
      g kuřecí maso prsa
    • 150
      g vepřové maso kýta
    • 100
      g jablka
    • 100
      g banány
  • Těstíčko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      dl voda
  • Omáčka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 250
      ml vývar masoxu
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka glutasol
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) rozmíchaný v trošce studené vody
    • 1
      hrst mandle oloupané opražené

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí a vepřové maso nakrájíme zhruba na 1/2 cm plátky. Oloupaná jablka zbavená jádřinců a banány nakrájíme na stejné plátky jako maso. Všechny ingredience na těstíčko vymícháme dohladka. Obalujeme jak maso, tak ovoce v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Vyjmeme a necháme v sítu odkapat. Mezitím v druhé pánvi připravíme omáčku.
2
Omáčka: na 3 lžících rozpáleného oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku, přidáme zázvor. Zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, vínem a octem. Poté přidáme cukr, špetku soli a glutasolu, nakonec vmícháme solamyl smíchaný s vodou. Mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku odstavíme a vhodíme do ní opražené mandle.
3
Okapané plátky masa, jablka a banány narovnáme na mísu a zalijeme omáčkou. Podáváme s uvařenou sypkou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bílé víno Česnek Cibule Cukr Glutasol Hladká mouka Jablka Kuřecí maso Mandle Ocet Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřové maso Voda Vývar Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Dýňová polévka.......Danča

Dýňová polévka.......Danča

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

82
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
71
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
49
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
35
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact