• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
Napište svůj komentář k receptu

Tajemství II.

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tajemství II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 100
      g kuřecí maso prsa
    • 150
      g vepřové maso kýta
    • 100
      g jablka
    • 100
      g banány
  • Těstíčko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      dl voda
  • Omáčka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 250
      ml vývar masoxu
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka glutasol
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) rozmíchaný v trošce studené vody
    • 1
      hrst mandle oloupané opražené

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí a vepřové maso nakrájíme zhruba na 1/2 cm plátky. Oloupaná jablka zbavená jádřinců a banány nakrájíme na stejné plátky jako maso. Všechny ingredience na těstíčko vymícháme dohladka. Obalujeme jak maso, tak ovoce v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Vyjmeme a necháme v sítu odkapat. Mezitím v druhé pánvi připravíme omáčku.
2
Omáčka: na 3 lžících rozpáleného oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku, přidáme zázvor. Zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, vínem a octem. Poté přidáme cukr, špetku soli a glutasolu, nakonec vmícháme solamyl smíchaný s vodou. Mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku odstavíme a vhodíme do ní opražené mandle.
3
Okapané plátky masa, jablka a banány narovnáme na mísu a zalijeme omáčkou. Podáváme s uvařenou sypkou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bílé víno Česnek Cibule Cukr Glutasol Hladká mouka Jablka Kuřecí maso Mandle Ocet Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřové maso Voda Vývar Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Divoká sekaná

Divoká sekaná

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
14
Míša řezy
Míša řezy
14
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz 11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact