Dělala jsem to klasicky s tou játrovou paštikou (ale ten tavený sýr musí být taky špičkovej) a povrch jsem obložila tenkými plátky cibule, okurky, rajčete a papriky. Bylo to vynikající, semo tamo to dělám a vždycky to má úspěch.
Áno, namazanou stranou späť na vajce, zatlačte jemne. Ono vám okolo vytečie vajíčko, ale keď chlieb otočíte , opečie sa z druhej strany. Potom nie je vydieť, že striedka bola vyrezávaná. Skúšala som rôzne paštéty, ale vrátila som sa ku klasickej pečeňovej, pretože chuťou sa skutočne hodí najlepšie.
Takže se ta střídka se vtlačí zpátky namazanou stranou na vajíčko, pochopila jsem to správně. :) Vypadá to zajímavě, určitě to zkusím :)
Mohu jen potvrdit, ze je to vyborne! Kdo nerad pastiku, muze pouzit taveny syr. Nas zet si na to pak dava jeste kecup nebo tatarku. Nema chybu jako rychla vecere prave s cajem, jak to pise Terezka:-))