• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tajemný chléb
Napište svůj komentář k receptu

Tajemný chléb

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tajemný chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek chleba
    • 1
      balení játrová paštika
    • 4
      ks vejce
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Z každého krajíce vykrojíme střídku tak, aby kůrka měla šířku asi 1 cm a zůstala vcelku. Střídku natřeme paštikou. Kůrku dáme na pánev na horký olej, vklepneme 1 vejce, vidličkou proděravíme žloutek, aby se roztekl a natřenou střídku vtlačíme zpět do kůrky. Necháme opéct, otočíme a opečeme z druhé strany. Podáváme teplé s čajem nebo bez.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grahamový jemný chléb

Grahamový jemný chléb

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Saša | 7. 1. 2006 14:33

    Dělala jsem to klasicky s tou játrovou paštikou (ale ten tavený sýr musí být taky špičkovej) a povrch jsem obložila tenkými plátky cibule, okurky, rajčete a papriky. Bylo to vynikající, semo tamo to dělám a vždycky to má úspěch.

  • Tereza Jarčušková | 1. 12. 2005 13:47

    Áno, namazanou stranou späť na vajce, zatlačte jemne. Ono vám okolo vytečie vajíčko, ale keď chlieb otočíte , opečie sa z druhej strany. Potom nie je vydieť, že striedka bola vyrezávaná. Skúšala som rôzne paštéty, ale vrátila som sa ku klasickej pečeňovej, pretože chuťou sa skutočne hodí najlepšie.

  • Lenka | 1. 12. 2005 09:26

    Takže se ta střídka se vtlačí zpátky namazanou stranou na vajíčko, pochopila jsem to správně. :) Vypadá to zajímavě, určitě to zkusím :)

  • Airan Novakova | 22. 11. 2005 12:29

    Mohu jen potvrdit, ze je to vyborne! Kdo nerad pastiku, muze pouzit taveny syr. Nas zet si na to pak dava jeste kecup nebo tatarku. Nema chybu jako rychla vecere prave s cajem, jak to pise Terezka:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Játrová paštika Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z kysaného zelí III.

Salát z kysaného zelí III.

Dýňový krém

Dýňový krém

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Lučinovo-nivová pomazánka

Lučinovo-nivová pomazánka

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
14
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Dušená mrkev s hráškem…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Lahodné tvarohovo-kávové…
11
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Tajemný chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact