Tradiční mexické tacos se dají připravovat na mnoho způsobů. Zkuste náš recept se slanými fazolemi, avokádovou omáčkou guacamole a salsou z granátového jablka, chilli papričky, cibule a koriandru. Spolu s tortillami vytvoří jednotlivé složky dokonalou souhru chutí.
Cibuli pokrájejte nadrobno a restujte na troše oleje, přidejte nadrcený česnek a fazole i s nálevem. Ochuťte špetkou chilli a duste, dokud se nezredukuje tekutina.
Mezitím připravte guacamole. Avokádo rozkrojte, zbavte pecky, vydlabejte a dužinu rozmačkejte vidličkou. Rajčata, cibuli a chilli papričku pokrájejte nadrobno, přidejte natrhané lístky koriandru a dochuťte solí, pepřem a limetkovou šťávou.
3
Z granátového jablka vyloupejte, nebo vytlučte zrnka, přidejte nadrobno pokrájenou bílou cibuli, zelenou chilli papričku a koriandrové lístky. Vše promíchejte.