Bulgur zalijte vroucí vodou a nechte asi hodinu nabobtnat (pokud spěcháte, můžete ho asi 10 minut povařit). Pak ho slijte a vymačkejte vodu.
2
Mátu a petržel nasekejte najemno. Cibulky oloupejte a nakrájejte. Rajčata omyjte a nakrájejte na kostičky.
3
Vychladlý bulgur v míse zalijte šťávou z citronu a olivovým olejem, dochuťte solí a pepřem a vmíchejte bylinky se zeleninou. Jemně promíchejte a podávejte vychlazený.
4
//**Náš TIP:** V Libanonu, odkud tabbouleh pochází, do něj přidávají také skořici a další aromatické koření.//
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.