• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr
    • 150
      g hermelín
    • 150
      g sýr plísňový
    • olej
  • Na trojobal
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g strouhanka
  • Dresink
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      plátek bílá veka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kelímek smetana
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Sýry nakrájíme na kostky, jednotlivé kousky obalíme v trojobalu. Střídavě napichujeme na špejle, krátce osmažíme v rozpáleném oleji.
2
Předtím připravíme dresink: veku namočíme, smícháme s ostatními surovinami na dresink, zpracujeme do hladké hmoty (ořechy najemno nasekáme).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Pesto z medvědího česneku a vlašských…

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • konvalinka | 7. 9. 2007 21:20

    Správně je to omáčka.dresingy jsou bez majonéz, ale netřeba to řešit, i v obchodech prodávají dresingy a přitom jsou to omáčky.Nápad se mi líbí, nenapadlo mě zahustit omáčku vekou. A já jí dělám tak, že do zakys.smetany nastrouhám 2 strouž,česneku, sůl a je taky hotovo.

  • Eva Červenková | 23. 8. 2007 19:41

    hladká hmota opravdu není úplně hladká, když tam jsou ty ořechy, to dá rozum, ale nevím, proč by nemohla být nazvána dresinkem, i když možná by bylo lepší napsat třeba omáčka, ale proč slovíčkařit..

  • Karel Prokopič | 23. 8. 2007 16:37

    Nechci tu být za rejpala, ale:1/Smažený eidam je dobrý jen pokud je opravdu horký.Pak je jak guma. Na rozdíl od obou dvou dále uvedených sýrů. Já bych ho tam nedal. 2/Abych ušetřil olej, tak bych to nejdřív usmažil a pak napíchnul na špejli.3/Váhám jak nazvat tu "hladkou hmotu". Rozhodně ne dresink, jak uvedeno v nadpisu. Ale rád bych se to dozvěděl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá veka Česnek Citronová šťáva Eidam sýr Hermelín Hladká mouka Olej Rostlinný olej Smetana Strouhanka Sýr plísňový Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Ovocný dort

Ovocný dort

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Zauzená vepřová panenka

Zauzená vepřová panenka

Doporučujeme

25 minut
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem

Zapečené tortilly s brokolicí a…

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

57
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
49
Míša řezy
Míša řezy
47
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
36
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
20
Frankfurtská polévka II.
Frankfurtská polévka II.

Zajímavé články

Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Módní triky, které vám změní život: Díky nim vám to bude víc slušet a nezaplatíte ani korunu!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Malý zákrok, nebo vážná nemoc? »Bardotka« (91) ve špitále!

Malý zákrok, nebo vážná nemoc? »Bardotka« (91) ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact