• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr
    • 150
      g hermelín
    • 150
      g sýr plísňový
    • olej
  • Na trojobal
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g strouhanka
  • Dresink
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      plátek bílá veka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kelímek smetana
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Sýry nakrájíme na kostky, jednotlivé kousky obalíme v trojobalu. Střídavě napichujeme na špejle, krátce osmažíme v rozpáleném oleji.
2
Předtím připravíme dresink: veku namočíme, smícháme s ostatními surovinami na dresink, zpracujeme do hladké hmoty (ořechy najemno nasekáme).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Pesto z medvědího česneku a vlašských…

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • konvalinka | 7. 9. 2007 21:20

    Správně je to omáčka.dresingy jsou bez majonéz, ale netřeba to řešit, i v obchodech prodávají dresingy a přitom jsou to omáčky.Nápad se mi líbí, nenapadlo mě zahustit omáčku vekou. A já jí dělám tak, že do zakys.smetany nastrouhám 2 strouž,česneku, sůl a je taky hotovo.

  • Eva Červenková | 23. 8. 2007 19:41

    hladká hmota opravdu není úplně hladká, když tam jsou ty ořechy, to dá rozum, ale nevím, proč by nemohla být nazvána dresinkem, i když možná by bylo lepší napsat třeba omáčka, ale proč slovíčkařit..

  • Karel Prokopič | 23. 8. 2007 16:37

    Nechci tu být za rejpala, ale:1/Smažený eidam je dobrý jen pokud je opravdu horký.Pak je jak guma. Na rozdíl od obou dvou dále uvedených sýrů. Já bych ho tam nedal. 2/Abych ušetřil olej, tak bych to nejdřív usmažil a pak napíchnul na špejli.3/Váhám jak nazvat tu "hladkou hmotu". Rozhodně ne dresink, jak uvedeno v nadpisu. Ale rád bych se to dozvěděl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá veka Česnek Citronová šťáva Eidam sýr Hermelín Hladká mouka Olej Rostlinný olej Smetana Strouhanka Sýr plísňový Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečený jogurtový dort

Nepečený jogurtový dort

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou

Brokolice s těstovinami a sýrovou…

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Květákové řízky

Květákové řízky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
23
Maminčino kuře
Maminčino kuře
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Houbová pohanka - pohankový kuba
Houbová pohanka -…
12
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš III.

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact