• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g eidam sýr
    • 150
      g hermelín
    • 150
      g sýr plísňový
    • olej
  • Na trojobal
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g strouhanka
  • Dresink
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      plátek bílá veka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kelímek smetana
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Sýry nakrájíme na kostky, jednotlivé kousky obalíme v trojobalu. Střídavě napichujeme na špejle, krátce osmažíme v rozpáleném oleji.
2
Předtím připravíme dresink: veku namočíme, smícháme s ostatními surovinami na dresink, zpracujeme do hladké hmoty (ořechy najemno nasekáme).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Pesto z medvědího česneku a vlašských…

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • konvalinka | 7. 9. 2007 21:20

    Správně je to omáčka.dresingy jsou bez majonéz, ale netřeba to řešit, i v obchodech prodávají dresingy a přitom jsou to omáčky.Nápad se mi líbí, nenapadlo mě zahustit omáčku vekou. A já jí dělám tak, že do zakys.smetany nastrouhám 2 strouž,česneku, sůl a je taky hotovo.

  • Eva Červenková | 23. 8. 2007 19:41

    hladká hmota opravdu není úplně hladká, když tam jsou ty ořechy, to dá rozum, ale nevím, proč by nemohla být nazvána dresinkem, i když možná by bylo lepší napsat třeba omáčka, ale proč slovíčkařit..

  • Karel Prokopič | 23. 8. 2007 16:37

    Nechci tu být za rejpala, ale:1/Smažený eidam je dobrý jen pokud je opravdu horký.Pak je jak guma. Na rozdíl od obou dvou dále uvedených sýrů. Já bych ho tam nedal. 2/Abych ušetřil olej, tak bych to nejdřív usmažil a pak napíchnul na špejli.3/Váhám jak nazvat tu "hladkou hmotu". Rozhodně ne dresink, jak uvedeno v nadpisu. Ale rád bych se to dozvěděl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá veka Česnek Citronová šťáva Eidam sýr Hermelín Hladká mouka Olej Rostlinný olej Smetana Strouhanka Sýr plísňový Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa se žampiony II.

Chlebové "lasagne"

Chlebové "lasagne"

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

25
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
16
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
15
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
14
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

  • Recepty.cz
  • Sýrový špíz s dresinkem z vlašských ořechů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact