• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 300
      g jaternicový prejt nebo jitrnice či jelito, cca
    • 200
      g tvrdý sýr - uzený, Eidam, Gouda (druh dle chuti), cca
    • 3
      ks vejce
    • 2
      ks rohlík starší, nastrouhané nebo rozmixované
    • 1
      dl mléko cca
  • dále dle chuti můžeme přidat:
    • tymián dle chuti
    • česnek
    • cibule osmažená dozlatova
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Prejt, jitrnice nebo jelita vyndáme ze střívka a rozmačkáme je v míse s vejci. Můžeme oddělit žloutky a z bílků udělat sníh, který vmícháme do směsi až nakonec. Nastrouhané rohlíky zalijeme mlékem a vmícháme do masové směsi. Přidáme nastrouhaný sýr, případně tymián, česnek... Vše dobře promícháme, nandáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy či pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem nebo zeleninovým salátem. Lze podávat i zastudena s hořčicí a chlebem či jako chuťovku k pivu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Leoš Hofírek | 19. 11. 2016 11:54

    Bylo to hodně dobré a hlavně skromné na čas a dokonce po mně nezbyla hromada nádobí :-D 8-)

  • Šárka | 30. 10. 2016 14:18

    Zkusila jsem nákyp s bramborovou kaší včera k večeři a všem moc chutnal, takže ráda někdy zopakuji, protože je to zase něco jiného než pořád dokola prejt s bramborem a zelím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Vepřové Slané Oběd Svačina Večeře Pečení Posvícení Silvestr Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jaternicový prejt Mléko Pepř mletý Rohlík Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Pečené donuty

Pečené donuty

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

330
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
31
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
23
Letní bramboračka s rajčaty
Letní bramboračka s…
21
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Zklamaná Jaroslava Obermaierová (79): Vymazali mě z Ulice!

Zklamaná Jaroslava Obermaierová (79): Vymazali mě z Ulice!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Sýrový dort II.
Sýrový dort II.
Sýrový mix - salát
Sýrový mix - salát
Sýrový nákyp II.
Sýrový nákyp II.
Sýrový ovocný salát
Sýrový ovocný salát
Sýrový páj
Sýrový páj
Sýrový quiche s pečeným česnekem a kadeřávkem
Sýrový quiche s pečeným česnekem a…
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact