• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 300
      g jaternicový prejt nebo jitrnice či jelito, cca
    • 200
      g tvrdý sýr - uzený, Eidam, Gouda (druh dle chuti), cca
    • 3
      ks vejce
    • 2
      ks rohlík starší, nastrouhané nebo rozmixované
    • 1
      dl mléko cca
  • dále dle chuti můžeme přidat:
    • tymián dle chuti
    • česnek
    • cibule osmažená dozlatova
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Prejt, jitrnice nebo jelita vyndáme ze střívka a rozmačkáme je v míse s vejci. Můžeme oddělit žloutky a z bílků udělat sníh, který vmícháme do směsi až nakonec. Nastrouhané rohlíky zalijeme mlékem a vmícháme do masové směsi. Přidáme nastrouhaný sýr, případně tymián, česnek... Vše dobře promícháme, nandáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy či pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem nebo zeleninovým salátem. Lze podávat i zastudena s hořčicí a chlebem či jako chuťovku k pivu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové placičky s prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Leoš Hofírek | 19. 11. 2016 11:54

    Bylo to hodně dobré a hlavně skromné na čas a dokonce po mně nezbyla hromada nádobí :-D 8-)

  • Šárka | 30. 10. 2016 14:18

    Zkusila jsem nákyp s bramborovou kaší včera k večeři a všem moc chutnal, takže ráda někdy zopakuji, protože je to zase něco jiného než pořád dokola prejt s bramborem a zelím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Vepřové Slané Oběd Svačina Večeře Pečení Posvícení Silvestr Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jaternicový prejt Mléko Pepř mletý Rohlík Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

20
Švestková nutela
Švestková nutela
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Kvašáky
Kvašáky
14
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Sýrový dort II.
Sýrový dort II.
Sýrový mix - salát
Sýrový mix - salát
Sýrový nákyp II.
Sýrový nákyp II.
Sýrový ovocný salát
Sýrový ovocný salát
Sýrový páj
Sýrový páj
Sýrový quiche s pečeným česnekem a kadeřávkem
Sýrový quiche s pečeným česnekem a…
  • Recepty.cz
  • Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact