• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrový festival
Napište svůj komentář k receptu

Sýrový festival

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrový festival
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 1
      ks hermelín
    • 250
      g eidam sýr
    • 250
      g sýr niva
    • mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      sklenice rostlinný olej na smažení
    • 1
      balíček strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Všechny sýry nakrájíme na přibližně stejně velké kousky, které každý zvlášť obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a střídavě (opatrně) napichujeme na špejli a opékáme jako špíz.
2
Kdo má strach, aby mu sýry nevytekly, může ještě celý špíz znovu namočit do vajec a pak do strouhanky.
3
K tomu jsou nejlepší hranolky a tatarka.
4
Známí ještě obalují a napichují i balkánský sýr, namáčí do těstíčka, bohužel to nemám vyzkoušený, ale říkám si proč ne...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrový ovocný salát

Sýrový ovocný salát

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

MRKVOVÝ SALÁT SYROVÝ

MRKVOVÝ SALÁT SYROVÝ

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 8. 12. 2006 06:39

    Přidat jde i uzený Eidam - jen na ty syrečky nemám odvahu. Jím sice kde co, ale s tvarůžky jsme se nějak neskamarádila. Přitom naši to milovali a babička s oblibou dělávala tzv. "oklihlý" tvaroh. To jsem raději utíkala z domu na dvorek. Zpočátku jsem nejedla ani Hermelín nebo Nivu, ty mám ale ted moc ráda.

  • Danka | 7. 12. 2006 20:53

    Vynikající dobrotka,povedlo se i přez všechny obavy.Ségra asistovala a bylo to i rychlý.

  • alena Tarabová | 15. 5. 2006 08:50

    Také znám, děláme různě, druhy sýrů, kolečka cibule, žampiony střídavě napícháme na špejli a celé obalujeme v trojobalu.

  • vera V | 14. 5. 2006 08:17

    Znam, tohle je fakt vyborne!!!!!!! Davam za jedna.

  • Anonym | 13. 5. 2006 11:17

    Děláme takto špíz i s žampiony,sýrem a párkem.Je to dobrý recept.

  • Jaroslava Oumarová | 12. 5. 2006 11:30

    Já dělávám kabanos se sýrem, celé obalené v trojobalu. Tohle určitě zkusím a přidám i ten balkánský, máme ho rádi:-))

  • Marsí | 12. 5. 2006 11:00

    Já napichuji kostičky kuřecích prsíček a kostičky eidamu.Obalím,usmažím, taky moc dobré, ale jen ze sýrů jem to ještě nezkoušela.Jen si vzpomínám, že moje tchýně ( Řekyně) obalovala a smažila plátky fety.Bylo to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hermelín Mouka Olomoucké tvarůžky (syrečky) Rostlinný olej Strouhanka Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Apple pie

Apple pie

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

52
Zapečená cuketa
Zapečená cuketa
32
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
32
Srbské rizoto
Srbské rizoto
30
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
23
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Sýrový festival
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact