Přidat jde i uzený Eidam - jen na ty syrečky nemám odvahu. Jím sice kde co, ale s tvarůžky jsme se nějak neskamarádila. Přitom naši to milovali a babička s oblibou dělávala tzv. "oklihlý" tvaroh. To jsem raději utíkala z domu na dvorek. Zpočátku jsem nejedla ani Hermelín nebo Nivu, ty mám ale ted moc ráda.
Vynikající dobrotka,povedlo se i přez všechny obavy.Ségra asistovala a bylo to i rychlý.
Také znám, děláme různě, druhy sýrů, kolečka cibule, žampiony střídavě napícháme na špejli a celé obalujeme v trojobalu.
Znam, tohle je fakt vyborne!!!!!!! Davam za jedna.
Děláme takto špíz i s žampiony,sýrem a párkem.Je to dobrý recept.
Já dělávám kabanos se sýrem, celé obalené v trojobalu. Tohle určitě zkusím a přidám i ten balkánský, máme ho rádi:-))
Já napichuji kostičky kuřecích prsíček a kostičky eidamu.Obalím,usmažím, taky moc dobré, ale jen ze sýrů jem to ještě nezkoušela.Jen si vzpomínám, že moje tchýně ( Řekyně) obalovala a smažila plátky fety.Bylo to moc dobré.