Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky a osolíme (pokud použijeme nivu, tak nesolíme), eidam(nivu) nakrájíme také na kostičky. Střídavě napichujeme maso a sýr.
2
Špízy obalíme v trojobalu jako klasický řízek. Doporučuji dvakrát, aby sýr nevytékal. Smažíme pozvolna v rozpáleném oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Kutačová
|11. 4. 2007 09:11
Dělám takto podobně špízy a používám na ně různé druhy sýrů (eidam,tvarůžky hermelín).Je to veliká dobrota.Sýry se smaží přibližně 10 minutek a za tu dobu se udělá i kuřecí maso.Jsem mlsňoška a asi bych si to kuřecí masko trochu naložila-aspoň do kapky oleje a nějakého voňavého koření a pak bych ho teprve napichovala na špíz :o)
jana
|11. 4. 2007 08:34
Stihne se kuřecí maso dostatečně propéct dřív, než vyteče sýr? Jinak to zní dost lákavě, myslím, že ta kombinace by stála za vyzkoušení. Tak uvidíme.