• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sýrové tyčinky podle maminky
Napište svůj komentář k receptu

Sýrové tyčinky podle maminky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrové tyčinky podle maminky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hladká mouka
    • 300
      g sýr
    • 250
      g máslo
    • 2
      vejce

Postup přípravy receptu

1
Z ingrediencí udělat těsto, které se vyválí asi na 3 mm placku, rádýlkem se udělají tyčky. Ty se pomažou vajíčkem, navrch posypou makem, kmínem, hrubou solí, strouh. sýrem, sezamem, paprikou či dalším podle chuti. Peče se při teplotě 200 °C do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.

Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Islapakova | 12. 3. 2011 14:46

    Dělám už přes 20 let,strouhám najemno, vejce dávám do těsta 2, když potřebuju ušetřit bílky, tak dávám do těsta jen žloutky. Dělávám z cihly, jsou fakt dobré, hodně žravé.Na recept už nekoukám, dělám podle podle oka, nedávám tolik másla a v mém receptu jsou 4 lžíce vody. Zkoušela jsem sypet mákem, sezamem - ale kmínem to je prostě dobrá klasika.

  • Radka A. | 12. 3. 2011 10:52

    Jen se ještě zeptám, obě vejce jsou do těsta, nebo jedno do těsta a jedno na potírání tyčinek před pečením?

  • pippiva
    pippiva | 10. 3. 2011 14:38

    Nejsem autor,ale syr do testa bych nastrouhala na jemno. a Pokud bych chtela zdobit tycinky syrem,tak na hrubo.

  • Radka A. | 10. 3. 2011 14:08

    Chci je vyzkoušet - sýr se má strouhat najemno, nebo nahrubo? :-\

  • zdenka supolova | 19. 12. 2009 19:24

    Já dávám docela obyčejnou cihlu 30% a je to mňam

  • Zuzana Smrčková | 19. 12. 2009 13:42

    Jaké sýry tam dávate? Děkuji

  • Lída | 29. 12. 2007 20:14

    Tyčinky jsem upekla, jsou vynikající a zmizely jako první. Dlouho jsem hledala správný recept.Děkuji autorce, škoda že nevím od koho je :-))

  • kata k. | 29. 12. 2007 19:58

    Na silvestra jako dělané!! Opravdu nemají chybu, jen jsem je vždy ještě trochu posypala solí. Těsto se krásně válí.

  • Jana | 17. 12. 2007 12:02

    Přímo do těsta se dává i ten sýr?

  • Martina | 7. 12. 2007 19:35

    Výborné, lepší domácí tyčinky jsem nejedla. Na Vánoce plánuju minimálně z dvojité dávky!

  • Hošková Marie | 8. 10. 2007 23:58

    paní Helenka má pravdu, jedla jsem je u ní a byly senzační, tento týden je vyzkouším

  • Helena Hasalová | 23. 5. 2007 14:00

    tyto slané tyčinky nejsou k jídlu, ale k žrádlu - jsou žravé, pokud je začneš jíst, nemůžeš přestat. Mají velký úspěch všude, kam je přinesu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Hrníčková buchta

Hrníčková buchta

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Čokoládový dort V.

Čokoládový dort V.

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
44
Dietní langoše podle Ládi Hrušky
Dietní langoše podle…
40
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Sýrové tyčinky podle maminky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact