Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|8. 12. 2006 12:31
Sýrovou omáčku dělám taky z taveňáku, a ochutím ji podle toho, co zrovna mám po ruce - bylinkami, nebo rozvařeným rajčetem, nebo žampiony, nebo sušenýma houbama (které předem chvilku povařím a sleju), nebo směsí zeleniny co lednice dala, případně přidám pokrájenou drůbeží šunku, česnek je taky dobrej nápad ...
Anonym
|8. 12. 2006 10:16
No, když dorazím v 6 večer z práce a děti chtějí teplou večeři, tak se hodí i ta Vitana, vždycky mám nějaké "hotovky v pytlíku"raději po ruce. Anna
Gábina Houšková
|8. 12. 2006 10:06
Já dělám sýrovou omáčku tak, že v mléce rozpustím tavený sýr a většinou ještě přidám česnek, prtože ten my můžem :-)))
Anonym
|8. 12. 2006 01:42
Tak jsem čekala, co se dozvím, a ona Vitana. To snad radši chleba s máslem.