Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|11. 7. 2007 20:33
no moc výborný...fakt se povedly......bochánky jsem nechala hodinu vykynout a byla to lahoda...fakt moct dobré
Václav havek
|18. 10. 2006 18:25
výborné mňam
Karlik
|25. 8. 2006 16:37
Pozor Pozor!!1kg mouky, to je porce tak pro armadu, boze to sem si zas dal :D, a mleka je malo na 1kg moukyAle hlavne pozor na tvorbu tech kolecek. Nekde jsem cetl ze je dobre mit namastene ruce, ale spis uprednostnuju obalit v mouce, i stul posypat. a naporcovat si dopredu ty kolecka, a nechat kynout, a az pak zacit smazit, hlavne to nedelat soucasne, nebo z toho zcvoknete jak ja :))) Kdyz ty porce nenechate jeste trosicku kynout, bude langos po usmazeni tuhy a tapavy a ne nadychany. No neni to sranda s tema koleckama, hrozna babracka pokud jste stejni amateri jak ja :D
helenus
|9. 5. 2006 12:25
obmena: syr nakrájame na plátky. cesto roztlačíme na placku ako pri klasických langošoch, na placku položíme plátok syra, stočíme do "valčeka" a vypražíme. výborné s tatarskou omáčkou zmiešanou s kečupom.