Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva Staňková
|31. 8. 2007 12:51
Tak tahle debata mě teda rozesmála...:-) Jdu na placičky, přidám ještě šunku, z bílků udělám sníh. Mám to ozkoušeno, je to vážně lahůdka, i k rychlému pohoštění, bez přílohy, třebas jen se zeleninou. Jinak já květák chvíli povařím a přidám krapet octa, placičky jsou pak křupavější.
olča
|14. 2. 2007 14:09
Paní Jano, Eidam je sýr, takže název je určitě v pořádku.
Jana
|14. 2. 2007 11:12
domnívám se,že když je něco sýrové,je tam sýr,ne?ale pochopila jsem,že jde o květák strouhaný za syrova,rozkodně ho ale zkusím!
Barbora Polakova
|27. 1. 2007 23:01
Velmi dobre, rychla priprava, dobra zmena ak niekto nema chut obalovat v klasickom trojobale.
Hana Lorencová
|14. 7. 2006 14:12
Ano, když se recept jmenuje - sýrové květákové placičky, nejspíš by se placičky měly dělat. :-)
Jirina Stehlikova
|14. 7. 2006 13:45
Z te smesi se nejspise delaji placicky, ze? To vyzkousim, protoze smazeneho kvetaku uz mam plne zuby.