Sýr eidam potrouháme na jemno. Z vajec potřebujeme pouze bílky, které vyšleháme do pěny. Nastrouhaný sýr smícháme s vyšlehaným bílkem osolíme, opepříme, přidáme trošku podravky. Tvoříme malé kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dagmar Schauerová
|28. 12. 2006 21:18
Odpověd na komentáře: je to tam napsáno, smažíme v rozehřátem oleji..Je to opravdu výborné jako samotné i jako příloha k nejrůznějším pokrmům..žloutky můžete využít do buchet, atd..Většinou zbydou bílky..:-) Dobrou chuť :-)
Zdeňka
|21. 12. 2006 20:48
Skvělý recept na využití zbylých bílků po pečení cukroví a vánočky,alespoň já jich mám plnou sklínku.A to vánočka ještě nepřišla na řadu.
Kuchařka on-line
|21. 12. 2006 16:07
Opraveno.
Katka Maršálková
|21. 12. 2006 15:40
a to se pak smaží? nebo co s tím?
Hana Rožníčková
|21. 12. 2006 15:34
A to se jí syrové, nebo se to smaží. A co udělám s 8 žloutky???