Bílý sýr rozmačkáme vidličkou, přidáme rozšlehaná vejce, vsypeme žlutý sýr, osolíme, opepříme. Mícháme, dokud nevznikne hladká kaše. Těsto vyválíme a nakrájíme na 6 cm široké pásy, přikryjeme utěrkou, aby nevyschly. Pásy bereme po jednom, potíráme rozpuštěným máslem a na konec pásu dáme lžičku náplně. Pásek skládáme až do konce tak, aby vznikl trojúhelník. Plech potřeme máslem a uložíme na něj krokety. Pečeme 15 minut a ihned podáváme.
Toto testo se da smazit a je to chutnejsi,krupavejsi,ale drazsi a kalorictejsi.Ja ho z dietnich duvodu(ale jakapak to je dieta)taky pecu,to jenom kdybych se chtela ukazat,nebo nemela troubu,tak bych ho usmazila.
Airan
|24. 11. 2005 14:57
Vypada to zajimave, pripomina mi "burek" urcite vyzkousim, diky Terezko.