Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
yazzy
|7. 4. 2016 16:37
Tak já nevím, bylo to takové drobivé a hodně moc suché. A dost dlouho nám to leželo v žaludku :-$ Možná jsem použila špatnou cihlu? Chtěla jsem ušetřit, tak jsem využila zbytky porobetonu. Asi se na receptu nevyplatí šetřit, co? Můžu se zeptat, jakou cihlu jste použili? Možná bude lepší klasická pálená? :-!
zdenka
|6. 7. 2013 10:21
mnam mnam mnam :-[
petka sed.
|4. 3. 2013 09:04
neco ako obalovani sier :-)
katka Nováková
|10. 2. 2008 17:19
Je to velmi chutné!Doporučuji všem!
Anonym
|1. 2. 2007 20:18
místo strouhanky na zahuštění použijte vinnou klobásu....pak už stejně.....nemá to chybu...dobrou chuť