ano, varianta s přidanými brambory je vyzkoušená a také vynikající - přidávám ještě chilli omáčku a je to ještě zajímavější.. :)
Rychlovka, že při ní můžu dělat fůru další domácí práce a vím, že se to v troubě udělá bez mé asistence a je to dobré
Joj, to je rychlovka a ještě k tomu dobrá, dala jsem sýr uzený eidam a nebylo na závadu, ještě někdy vyzkouším s Hermelínem, který máme oblíbený
Zkuste místo sladké šlehačky použít kyselou (do kelímku dám tak 2 lžíce octa, zamíchám a za chvíli je krásně hustá a zakysaná - pozor, nenahrazovat obyčejnou zakysanou smetanou, musí to být opravdu šlehačka!), pak ale vynechat sojovou omáčku. Udělá to zase úplně jinou chuť a je to výborné!
Zkusila jsem to, a docela nám to chutnalo. Můj muž si to velice pochvaloval, ale nejprve se zeptal na kalorie!
Dělávám už hodně let,pod maso dávám ještě brambory.Jednoduché,rychlé,vynikající a ještě se dá u toho sedět na netu...
S Nivou jsem také vyzkoušel je to pikantnější
Dělal jsem to s nivou, opravdu výborné!!!
Moc dobré. Dokonce jsem sklidil pochvalu.
Oljo máš pravdu, je to super recept. A také je důležité, že se to vrazí do trouby a můžou se nechat téměř bez dozoru a dělat při tom jiné domácí práce. To kuchařka ocení
O víkendu jsem recept vyzkoušela. Je to fakt bomba. Manžel, syn i já jsme se mohli "užrat":-)Bylo to prostě vynikající a nenáročné na přípravu. Když jsme dojedli, ptali se mě, kdy že ta dobrota zase bude... SUPER!
Jo taky to delame a rikame tomu Kundibáry (brambory) s Mindíkem (maseno) nejlepší se mi to osvědčilo zapekat v řimskym hrnci. Je to fofr a dobrota.
Taky to dělám, ale na plech a přidám k tomu nakrájené brambory, buď na kolečka nebo hranolky,Přidám grilovací koření a zaliju vše šlehačkou.V troubě peču 45 minut. A světe div se nemám žádné špinavé nádobí. Jen jeden plech.
Bylo to moc dobré, dokonce i můj muž to pochválil a to je co říct.
Mirko, dík za podporu, Tvoji radu vyzkouším, ale teď co vždy 1 x týdně uvařím podle této kuchařky, tak se situace uklidnila, už jsem vyzkoušela receptů dost, jde to celkem, no někdy i těžko, ale vždy se to sní a dokonce mě i chválí, třeba za pivní štrůdl nebo obrácené řízky, ale Ameriku rozhodně vyzkouším
Pro Káju:Tak ten příspěvek nemá chybu! Když jsem ho četla byla jsem mrtvá smíchy, jak typická situace v dnešní době:) Neboj, já jsem začala vařit až když jsem se po střední odstěhovala a teď, po necelým roce,moje kuchařské umění obdivují restauracema rozmazlení američani. Když Ti budou Vaši nadávat řekni že zdrhneš do Ameriky, uvidíš jak to zabere!
Mňam mňam mňam!
Dělala jsem podle návodů v diskuzi s nivou, bylo lepší než s eidamem a vylepšila jsem to ještě tím, že přidávám pod sýr na kostičky nakrájenou hrušku a zapráším trochu zázvorem, doporučuji vyzkoušet
Tak to byla fakt bomba!!! Kuchtila jsem to presne podle Martiny, nema to chybu!!!
Doporučuji do sýru přidat na malinkaté kousíčky rozdrcenou feferončičku, to je teprve ono!!
Dělala jsem jsem to bez sojovky a bez nivy,ale nebylo to ono.S Vašemi nápady jsem moc spokojena.Nemá to chybu.Děkuji
S Nivou fakt dobré!!!
Dělám s nivou je to pikantnější, ale také dobré
Tento recept znám už několik let (dělám to bez sójovky) a je to fakt bomba. Někdy z lenosti nakrájím i syrové brambory, proložím je cibulí, pak kotletky, sýr, šlehajda a je to SUPER mňamka. Pa Martina
Opravdu jednoduché a dobré
Chodím na SŠ, vařit neumím a naši nadávají, že jsem stále na internetu. Rozhodla jsem se, že se budu učit vařit podle Vaší kuchařky. Dnes jsem dělala tyto kotlety, mamce i taťkovi chutnalo a konečně uznali že i ten internet je k něčemu.