Sýr a oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, osolíme, přidáme kukuřici - půl plechovky a strouhanku na zahuštění. Zpracujeme, děláme malé bochánky, obalíme ve strouhance a dáme smažit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|1. 12. 2007 18:05
Uzpůsobila jsem to následovně: Vše pomlít: kousek syrového celeru, kousek petržele, půlka středně velké cibule, 1 syrová brambora, 5 stroužků česneku, 1/2 menší mrkve, 10 dkg madelandu, 1 stehenní kuřecí řízek (syrový); přidat špetku podravky, špetku mletého pepře, špetku sušeného libečku, 1 vejce, strouhanku. Malé bochánky jsem bez dalšího obalování osmahla na oleji. Skvělé teplé i studené.
majkl táradlo
|9. 11. 2007 17:47
s kořením bych to nepřeplácal , stačí sůl a pepř, sekaná petrželka , jako holanďan
Eva
|29. 10. 2007 22:55
Může tobýt dobré,vyzkouším
Anonym
|26. 10. 2007 12:51
Dělám podobné placky,když zbyde bramborová kaše. Vmíchám vejce,sýr a hladkou mouku,uzeninu (ale nemusí být) a pak smažím. Hodí se např. jako příloha místo hranolků,koket,ale je to dobré i se zeleninovým salátem.
Marian Matyáš
|19. 10. 2007 10:59
Chuťově výborné, jen mě osobně tam příliš nesedí kukuřice a přidal bych trochu či více pepře.
olča
|19. 10. 2007 08:35
Tento recept jsem zatím nevyzkoušela, ale možná by proti roztečení sýra pomohl stejný fígl jako při smažení sýra - na závěr obalování před samotným smažením obalit v rozšlehaném vejci. Při nejbližší příležitosti také vyzkouším.
Jitka Samáková
|18. 10. 2007 13:17
Recept jsem zkoušela, chuťově velice dobré, ale nikdy se mi nepodaří smažení... sýr se vždy rozteče. Poraďte, prosím, jak se vám podaří karbanátky udržet v celku.
slaměnka
|18. 10. 2007 10:07
Přidám trochu šunky na obohacení a zpestření... Jinak není co dodat, určitě dobré. :-)
Romana Chvátalová
|16. 10. 2007 15:38
Rychlé a chutné. Také bych dokořenila a přidalazeleninový salát. Určitě zkusím
jitka
|16. 10. 2007 08:28
Velmi zajímavé určitě zkusím,ale malinko dám pepř
kateřina štěrbová
|8. 10. 2007 19:59
Docela dobrej recept a jednoduchej.hned zítra ho zkusim.
Anonym
|8. 10. 2007 13:39
Asi bych pidala nějaké koření (kari, bazalku, chili), tohle ja taková dětská verze, ale nic proti ní :)