Uzpůsobila jsem to následovně: Vše pomlít: kousek syrového celeru, kousek petržele, půlka středně velké cibule, 1 syrová brambora, 5 stroužků česneku, 1/2 menší mrkve, 10 dkg madelandu, 1 stehenní kuřecí řízek (syrový); přidat špetku podravky, špetku mletého pepře, špetku sušeného libečku, 1 vejce, strouhanku. Malé bochánky jsem bez dalšího obalování osmahla na oleji. Skvělé teplé i studené.
s kořením bych to nepřeplácal , stačí sůl a pepř, sekaná petrželka , jako holanďan
Může tobýt dobré,vyzkouším
Dělám podobné placky,když zbyde bramborová kaše. Vmíchám vejce,sýr a hladkou mouku,uzeninu (ale nemusí být) a pak smažím. Hodí se např. jako příloha místo hranolků,koket,ale je to dobré i se zeleninovým salátem.
Chuťově výborné, jen mě osobně tam příliš nesedí kukuřice a přidal bych trochu či více pepře.
Tento recept jsem zatím nevyzkoušela, ale možná by proti roztečení sýra pomohl stejný fígl jako při smažení sýra - na závěr obalování před samotným smažením obalit v rozšlehaném vejci. Při nejbližší příležitosti také vyzkouším.
Recept jsem zkoušela, chuťově velice dobré, ale nikdy se mi nepodaří smažení... sýr se vždy rozteče. Poraďte, prosím, jak se vám podaří karbanátky udržet v celku.
Přidám trochu šunky na obohacení a zpestření... Jinak není co dodat, určitě dobré. :-)
Rychlé a chutné. Také bych dokořenila a přidalazeleninový salát. Určitě zkusím
Velmi zajímavé určitě zkusím,ale malinko dám pepř
Docela dobrej recept a jednoduchej.hned zítra ho zkusim.
Asi bych pidala nějaké koření (kari, bazalku, chili), tohle ja taková dětská verze, ale nic proti ní :)
Hm, jednoduché a mohlo by být dobré.