Na trochu másla dáme pár lžiček mléka, v tomto rozpustíme tavený sýr, když je směs řídká, zahustíme strouhaným sýrem - všemi zbytky, které najdeme. Přidáme podle chuti česnek, majoránku. Do teplého vmícháme uvařené těstoviny.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|14. 6. 2008 13:44
Dávám jedničku, právě jsme dojedli a moc jsme si pochutnali. Taky jsem dala raději bazalku + šunku.
Veronika Karpíšková
|23. 4. 2008 18:27
výborné, vřele doporučuji.. udělala jsem to tak, jak píše Kristina Šebková a mooc jsme si pochutnali..:)
Martin Kalina
|14. 6. 2007 21:13
Trochu jsem upravil sýrovou omáčku - tavený sýr jsem rozpouštěl ve směsi másla a bílého vína. Přidal jsem trochu nastrouhaného muškátového oříšku a bílého pepře. Povařil a přidal strouhaný sýr. Omáčku lze zjemnit trochou mléka a zahustit solamylem. Na závěr vedle česneku ještě bazalku.
Kristina Šebková
|31. 8. 2006 16:35
Rychlé, jednoduché, zdravé a vynikající !!! Právě jsem dojedla a recept si zařazuji mezi oblíbené. Do rozpuštěného sýra jsem dala prolisovaný česnek, bazalku a ke konci i rajčata. Pozor na máslo, snadno se připálí. Sýr jsem rozpouštěla na nejmenším plamínku a přesto jsem chvílemi musela z ohně dávat pryč.
Jana
|10. 8. 2006 00:43
Velmi dobré,majoránku vynechávám,na talíři zakapu ostrým kečupem,ale ne moc.Vařila jsem i na dovolené,je to rychlé a poměrně syté jídlo.
Marti Vetcha
|22. 3. 2006 18:28
Opravdu rychlovka, pouzila jsem i pomazankove maslo a trochu salsy a smetany a moc jsme si pochutnali. Navic, kdo chce snizit jeste tuk, tak klidne muze roztavit syr nebo pomazankove maslo na teflonove panvi bez masla a je to i tak moc dobre. Davam za 1.
Leila
|20. 3. 2006 22:52
skvělý recept hned zitra ho vyzkouším
Alena Hanusová
|17. 3. 2006 18:48
Já bych majoránku vyměnila za bazalku. Ale proti gustu... Jinak rychlé a jistě dobré.