Cela teorie je napd! Syr [musi byt 30%] na papir a fen nebo horkovzduska dela zazraky! :-D :-D :-D
Roláda je výborná, co se týče náplní, tak jde hodně improvizovat, využila jsem tip Mirky - 3x4 plárky eidamu 30% jsem rozložila na pečící papír aby se plátky vždy malinko překrývaly, zahřála na chvíli v troubě a výsledek výborný. Děkuji a doporučuji!
Dělám z plátkového sýra , dám na plech pečicí papír na něj plátkový sýr 3x4 plátky a dám na chvíli do horké trouby. Sýr se rozteče a spojí a mám plát sýra , na něj dám náplň a sroluji.
Roládku jsem vyzkoušela a byla výborná. Sklidila úspěch i u ostatních :-[ . Přidala jsem navíc ještě papriku kapii a výsledek byl super :-))
Já používám sýr v celku(300g).Nikdy se mi do toho moc něchtělo,měla jsem obavy z toho,že to nestihnu rozvállet,až to vytáhnu z vody,ono se musí se sýrem potom rychleji pracovat,ale zvládla a jsem ráda ,že jsem to vyzkoušela, je to moc dobré.Dávám smažená vajíčka nebo pomazán.máslo s česnekem a křenem a plním různě salámem a sterilovanou zeleninou.
Myslím, že na množství sýra nezáleží, ale dala bych tak 300g.. Vyzkouším koncem týdne pro návštěvu..
Plátkového sýra potřebuji tedy 200g?Děkuji
já tam přidávám také papriku a je to osvěžující a velmi chutné je opravdu výborná dík
Když mám plátkový sýr,tak si dám na plech alobal,ten trošku potřu olejem a dám na chvilku do trouby,než se sýr spojí,pak na to naplácám náplň a stěrkou si pomáhám při rolování.
Znám a dělám při různých oslavách pro návštěvy. Je výborná a opravdu se tam může namíchat cokoliv. Já dělávám většinou tuto náplň.
Jak jsem slíbil tak jsem tu roládu zrobil a musím říct že je vynikající:D sice jsem tam dal úplně jiné věci ale to je vedlejší...tak nezbývá mi nic jiného než si popřát dobrou chuť:D a taky všem co mou roládu zkusí:)))
Super! Tuhle roládu dělám, jen cibuli do ní raději strouhám. Je tak oblíbená, že zpravdila nevydrží do druhého dne a začne se krájet dřív, natož aby mi vydržela třeba k večeři - prostě všichni chodí "jen tak ukrajovat".
zítra se na to vrhnu :D
je to super
Do této rolády, mimochodem velice dobré, používám do náplně pomazánkové máslo. Není tak tučná.Může být s libovolnou příchutí.
nejlepší ze sýra Madelandmísto uvedené náplně se dá použít i Creame Bonjour např. bylinkový, poklást plátky šunky a nudličky kapie žluté, červené,zelené