g
měkký salám
na proužky nakrájený (mohou být i vuřty, točený salám, nebo jakákoli uzenina)
2
ks
vejce
olej
sůl
pepř mletý
červená paprika
dle chuti
chleba
na plátky nakrájený (kolik zvládnete obalit)
Postup přípravy receptu
1
Všechny ingredience smícháme v misce. Mezitím rozpálíme vyšší vrstvu oleje na pánvičce, pečlivě ve směsi obalíme plátky chleba a zprudka osmažíme po obou stranách.
2
Je to strašně "jedovaté" ale úžasné. Doporučuji osmažit dokřupava a pak alespoň vymačkat do ubrousků. S čerstvým zeleninovým salátem, nebo klidně samotné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marie mateju
|12. 5. 2009 13:50
Já taky recept znám a taky mažu jednu stranu a je to dobrota.Salát nedávám,zdobím zeleninou.
Světlana Čelechovská
|12. 5. 2009 13:43
...nevím co Vám v čem plavalo...tvrdý sýr+měký salám+majolka+2 vajíčka - nemůžou být v takové konzistenci, aby plavaly...recept znám, sice neobaluju z obou stran, ale směs "naplácám" na jednu stranu a zprudka v oleji osmažím...se zeleninovým salátem je to bomba...vyzkoušejte znovu, nebudete litovat...
Marie Šindelová
|30. 4. 2009 10:54
Nevím,co je na tom úžasného,nebo kde se stala chyba?Na chlebu smíchané ingredience nedržely,plavaly volně ve vrstvě oleje,chleba a ten zbytek čehosi se ani po vymačkání do ubrousku nedal skoro pozřít-vážně jedovaté.Nakonec jsem ten zbytek na chleby nandala a dala zapéct do trouby-to už se dalo jíst.