Pórek nakrájíme na kolečka, bílou část osmažíme na oleji, přidáme zelenou část, zalijeme vodou a bílým vínem, opepříme a ochutíme vegetou. Povaříme a zahustíme taveným sýrem, který se rozpustí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Simonová
|6. 8. 2010 19:36
Pročetla jsem snad všechny recepty na pórkovou polévku. Chtěla jsem dát velkou jedničku té, kterou jsem vyčetla někde na internetu, zkusila a byla báječná (asi to tedy bylo jinde, ale to je vlastně jedno). Tahle se jí podobá asi nejvíc, jen : tavený sýr se rozpustil ještě před zalitím vodou(vývarem), a nebylo tam víno. Byla úžasná, a jednoduchá. Hned jak se mi dostane pod ruku pórek, zkusím ji s tím vínem. Už teď se mi sbíhají sliny.l