Do misky dáme tavený sýr, měkké máslo, okořeníme pepřem, citr. šťávou a solí a důkladně utřeme, aby hmota byla hladká. Na jemno nakrájíme cibuli, kapii, přesekáme kapary a nastrouháme eidam na jemném struhadle. Vše smíchat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zuzana Šindlerová
|9. 3. 2008 17:58
Omlouvám se, samozřejmě ve slano-kyselém nálevu. Psala jsem potmě.
Zuzana Šindlerová
|7. 3. 2008 18:40
Tak jsem schválně jukla v Globusu přesně na ty kapary, které jsem kupovala a jsou ve "slanok-kyselém" nálev :-))).
Zuzana Šindlerová
|7. 3. 2008 12:00
Dášo, kapii jsem dala čerstvou. Ivo, abych se přiznala, kapary jsem do jídla použila asi podruhé v životě a nenapadlo se mně podívat na nálev, vzala jsem kapary z regálu bez přemýšlení. Asi bych preferovala ve slaném nálevu, i když je tam citronová šťáva, nemusela by vadit ani kyselkavá chuť.
Ivana Přikrylová
|6. 3. 2008 21:22
Kapary mají být naložené ve slaném nebo kyselém nálevu? Děkuji
Dagmar Peldová
|6. 3. 2008 14:04
Měla bych dotaz na paní Zuzanu, předpokládám že kapary používá naložené, ale co kapie? Dáváte syrovou nebo také naloženou?