V misce rozmícháme tvaroh, přidáme na malé kostičky pokrájené jablko, zakapeme citronovou šťávou, přidáme jemně nastrouhaný ementál, křen, sůl, pepř a petrželku. Promícháme a natíráme na plátky pečiva.
...bohužel reaguji pozdě, ale určitě jste si poradila ;-) ...ozdobit se dá například hroznovým vínem, kouskem jablka, vlašským ořechem, kouskem sýru, petrželkou...
Jana R
|28. 12. 2013 19:46
Dobrý den,
mohu se zeptat čím je vhodné jednohubky s touto dobrotou ozdobit? ráda bych je udělala na Silvestrovský stůl... děkuji
Jana R.
Domašínská
|17. 5. 2013 14:33
Prostě skvělá <:-)
Marta Dolanská
|24. 9. 2012 08:23
Výborná pomazánka. Skvěle spojená chuť surovin.
maja
|7. 3. 2012 07:19
muzeme se po ni utlouct
Pajina
|29. 6. 2011 21:12
Doporucuji nechat vychladit, je to naramne osvezujici mnamka.