• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
Napište svůj komentář k receptu

Sýrová jehla

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrová jehla
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tvrdý sýr
    • anglická slanina
    • párky
    • cibule Nebo pórek

Postup přípravy receptu

1
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v klasickém trojobalu.
2
Podáváme s bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Živáňská jehla

Živáňská jehla

Cuketovo-sýrová omáčka

Cuketovo-sýrová omáčka

Jednoduchá sýrová pomazánka

Jednoduchá sýrová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 23. 1. 2007 23:49

    S Eidamem to nemám ze své hlavy, ale z několika kvalifikovaných zdrojů. Je to jako vše o penězích :-( Zákazník si žádá levné, tak výroba se šidí a zrychluje na úkor kvality a někdy i zdraví.Zvyknul jsem si raději používat cca 1/2 Ementálu, je však výraznější než cihla a pokrm chuťově neztratí.

  • Jozef T. | 23. 1. 2007 17:35

    P. Martin, je mozné, ze máte s tým Eidamom pravdu, ale tepelne upravovat Emmental je podla mna priam hriech. (Podobne ako vo Francúzsku sirup do piva...)

  • Di | 23. 1. 2007 13:50

    Také jsem četla, že ze sýrů typu Eidam se teplem uvolňují rakovinotvorné soli a že by se tento sýr neměl používat na tepelné zpracování. Ve studeném stavu zřejmě nevadí.

  • Irena Klasová | 23. 1. 2007 12:24

    Taky mě překvapil pan Martin s tím sýrem. My Eidam používáme na zapečení na pizzu či na ementálskou pečeni.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 20:33

    Martine: udivil jste mě velice,já jsem nikdy o ničem takovém neslyšela a to tepelně zpracovávala sýr moje babička,maminka a já to taky tak dělám a máme to rádi celá rodina-takový klasický smažák se šunkou..a teď tady čtu o rakovinotvorných solích.No a já myslela,že sýry jsou relativně zdravé.:o)

  • MartinV | 22. 1. 2007 15:33

    Eidam nedoporučuji na tepelnou úpravu, teplem se aktivují rakovinotvorné soli používané při jeho výrobě. Vhodný (leč dražší) je např.Ementál.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 10:08

    Já na sýrové špízy používám různé druhy sýrů-uzený eidam,tvarůžky,Hermelín,Nivu a prokládám je pórkem a třeba žampiónky.Celé obalím nejlépe dvakrát v trojobalu a osmažím na pánvi.:o)

  • Irena Klasová | 22. 1. 2007 09:53

    Skvělá a rychlá večeře.Anglickou kupuji jedině u nás u Linharta,tam jí mají fakt výbornou a jemně nakrájenou ne jako v Plusu či Kauflandu. Tahle fakt nemá chybu. Dá se jíst i bez chleba, ten je k tomu škoda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Párky Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

České kuře pečené

České kuře pečené

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Doporučujeme

35 minut
Tortilla s paprikou a pórkem

Tortilla s paprikou a pórkem

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

80
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
54
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
40
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
30
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na grilu, topince nebo s těstovinami
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na…
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
AHA.cz Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Ženy.cz Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Blesk.cz Jazzman Laďa Kerndl oslavil 80: Už jsem měl být desetkrát mrtvý!

Jazzman Laďa Kerndl oslavil 80: Už jsem měl být desetkrát mrtvý!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact