Smetanu ušleháme a smícháme ji s jogurty. Osolíme a ještě jednou promícháme. Na hrnec postavíme cedník a na něj dáme kus látky. Poté látku přelijeme hmotou, co jsme připravili. V tomto stavu vložíme do lednice, kde bude odkapávat syrovátka. Necháme tak minimálně 24 hodin a pak již můžeme ihned konzumovat.
2
Je to výborné, toto se Láďovi Hruškovi opravdu povedlo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alexandra
|11. 10. 2015 11:38
Co na tom, ze duplikat, hlavne,ze se to dostane do povedomi lidem, kteri maji zajem o zdravou a bez chemickych prisad stravu .Nesnazme se znevazovat iniciativu tech,kteri maji zajem lidem pomahat a ulehcovat jim zivot.
Alexandra
|11. 10. 2015 11:38
Co na tom, ze duplikat, hlavne,ze se to dostane do povedomi lidem, kteri maji zajem o zdravou a bez chemickych prisad stravu .Nesnazme se znevazovat iniciativu tech,kteri maji zajem lidem pomahat a ulehcovat jim zivot.