Směs: kuřecí prsa nakrájet na kostičky, osolit a dát péci na rozpálený tuk. Když jsou téměř hotová, přidat na jemno pokrájený česnek, tři lžičky Sweet Soy Sauce, po chvíli na kolečka nakrájený pórek, okapanou směs Bonduele, opéci a nalít směs škrobové moučky. kterou necháme chvíli provařit. Dle chuti možno dochutit klasickou sojovou omáčkou.
2
Bramboráky: nastrouhat syrové oloupané brambory najemno, vymačkat zbylou vodu, přidat vejce, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku, mouku a dle potřeby mléko. Na rozpáleném tuku opéci barmboráky. Na ubrousku okapané barmboráky naplníme čínskou směsí a přehneme. Takto připravené posypeme strouhaným uzeným sýrem.
3
Poznámka: Sojová omáčka - Sweet Soy sauce (např. Delvita, dle chuti sojová omáčka - klasik, 1 lžička škrobové moučky rozmíchaná v 1/2 hrníčku vody