Rozehřejeme čokoládu na vaření. Připravíme si malou misku, otočíe ji dnem nahoru a položíme na ni talíř. Celou misku "omotáme" alobalem. Čokoládu nalijeme na alobal a celé dáme opatrně zmrznout na 2-4 hodiny do mrazničky.
2
Po vyjmutí z mrazničky odebereme talíř i nádobu a vzniklou čokoládovou skořepinou očistíme - opatrně sejmeme alobal. Čokoládový košík plníme zmrzlinou, ovocem dle chuti, šlehačkou aj.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Přikrylová
|11. 7. 2006 16:58
Já si taky myslím jako Ela, že talíř patří dospodu, na něj položíme misku dnem vzhůru omotanou alobalem. Podle mého se čokoláda lije na obalenou misku a talíř je jen k tomu, aby netekla po stole. Co na to autorka receptu?
ELA
|10. 7. 2006 14:17
omlouvám se, nemá to být opačně? - tedy alobalem obalenou misku položíme na talíř (aby čokoláda neupatlala stůl :)) )
Katka Škopková
|10. 7. 2006 13:39
Asi jsem nepochopila jakou roli tam hraje ten talíř... Alobalem omotám jen tu malou misku?