Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Rosti
|23. 10. 2011 22:39
Do těch pravých švýcarských patří solamyl, aby byly křupavé :).
Anonym
|10. 10. 2007 18:00
Prosím, 8.10. jsem se ptala na to, kolik placek se udělá z tohoto množství brambor uvedených v tomto předpise. Chci je dělat v pátek, opravdu nikdo nevíte? Je to recept od paní Lady Kovářové. Děkkuji Jana
Anonym
|8. 10. 2007 14:44
Kolik placek se udělá z tohoto množství brambor?
Naďka Brahová
|5. 8. 2007 18:22
Já jsem toto jídlo jedla také ve Švýcarsku a naši známí používali hrubě strouhané brambory syrové,na oleji a prý někdy přidávají i vejce.Je to bájěčná rychlovka
Mila Veselá
|1. 11. 2005 19:47
Souhlasím s paní Kovářovou. Rösti jsem se naučila dělat přímo ve Švýcarsku a tam je připravovali z čerstvě uvařených brambor. Jednou jsem to z nouze zkoušela ze zbylých uvařených brambor, no bylo to jedlé, ale nebylo to rösti. Jinak postup je přesný, i s tou pokličkou. Někdy to ale dělají i bez cibule.
Anonym
|1. 11. 2005 17:43
Pane Tesarek, podle mne po dvou dnech v lednicce brambory ztrateji veskerou chut! Podrobne jsem se zminila o tom v diskuze v rubrice "Jen tak"
Václav Tesárek
|1. 11. 2005 15:55
ty uvařené brambory je lepší nechat odležet déle, 1-2 dny v chladničce.vynikající přílohy, z brambor určitě nejlepší