Očištěný kus masa potřeme worchesteovou omáčkou, posypeme čerstvými bylinkami, osolíme, opepříme, zakápneme olejem. Vše dobře do svíčkové vetřeme, necháme odležet, alespoň půl hodiny. Maso zprudka a krátce opečeme ze všech stran a necháme zchladnout.
2
Listové těsto rozválíme na 5 mm silný plát. Na vyválený plát těsta vložíme maso, okraje odkrojíme a zarovnáme (odřezky těsta ponecháme stranou na ozdobu). Okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem, maso zabalíme, po stranách utěsníme a přemístíme na plech vyložený pečícím papírem.
3
V těstě vyřízneme malý otvor (cca 5x2 cm), aby jím během pečení mohla unikat pára a během pečení se nevzdouvalo a nepraskalo. Na otvor vytvarujeme ze zbylého těsta komínek (uvalíme hada a obtočíme kolem otvoru a dozdobíme jím i celou svíčkovou).
4
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 20-30 minut. Vynikající je s bešamelovou omáčkou.