nehadajte sa ci tam patri kecup huby pretlak a ci to jest z cestovinou ryzou alebo varenymi zemiakmi, ja som vyskusal viacero receptov a blizim sa k Stroganoff by my taste o jedle sa nikdy nema vraviet ze je to nechutne , alebo odporne - tisic ludi = tisic chuti - je len dobre ze ti nechuti to iste jedlo ako mne , lebo by si my ho zozral - je to to iste jako so zenami :-D :-D :-D
Správný a neošizený kečup z rajských je stejná delikatesa jako např. francouzský dresing apod.... To jen kdesi někdo kečup v TV zavrhl a ostatní to opakují....
sampiony do stroganova nepatria, to je hlupost, original sroganov, obsahuje: maso, cibula, muka, horcica, smotana
Sv Stroganov jsem delal tisickrat, prodavala se za 250,- a kecup a zampiony tam patri, stejne jako smetana, kys.nedavam. Pecene bramborove mesicky ve slupce jsou jako priloha nej, s testovinama bych to nejedl. Mouka je zbytecna, s kvalitni smetanou se jidlo zahusti vic nez dostatecne samo, navic mouka se musi tepelne zpracovat aby nesedala na jazyk a jidlo bylo jemne, rikavalo se tusim 20 min? A protlak...to je teprve fuj. Prave ta nasladla chut je na tom jidle super ale pokud vam to chutna Stroganov je jinak moc super jidlo, takze kdo nezkusil... Dobrou chut
S kečupem? Snad s hořčicí, barbaři!!!!
Je to TEN hranolek, ne TA hranolka.
Ja tam zampiony davam.
Opravdu super. Také nechápu, co v ostatních receptech dělají žampiony. Přidala jsem protlak a nemůžu hodnotit jinak než 1*
Kečup? Kde se v tomhle receptu vzal kečup? Fujky! Když už, tak nesolený a neslazený rajčatový protlak.
Ano u originálního Stroganova se cibule po opečení výjme, tento recept je ale míněn spíš jako mírná variace, ve které se cibule ponechává v opékací nádobě. I takto to totiž chutná velmi dobře. ;-) I proto jsem recept nenazval přímo a jen Stroganovem. :-)
Jen bych ještě podotkla, že cibule se po opečení má vyndat, na zbylém tuku opéct maso a cibule se tam znovu vrací, až je pokrm zcela hotov. Pokud se vám podaří cibuli pokrájet na hezké kroužky, je to pak i estetické. Proto raději používám cibule malé a více kusů.
Toto je skutečně pravý recept na Stroganova. Nechápu, kde se v ostatních zde uvedených receptech vzaly houby. V žádné mezinárodní ani národní ruské kuchařce se žampiony do Stroganova nedávají.
Tak jsme vyzkoušeli a bylo to dobré.