Dneska jsem zkoušela moji první svíčkovou podle tohoto receptu, dala jsem 3 velké mrkve, ale stejně si přítel vyžádal pro příště víc, něco mu tam chybělo
Katerina97 | 4. 9. 2017 02:06 Výborný recept. Vařila jsem svíčkovou poprvé a povedla se. :-)) Asi jsi nenáročná kuchařka,ale to se asi časem změní. a prosím tě nikdy na svíčkovou nebo guláše nepoužívej papiňák všechno chce svůj čas.
Podle tohoto receptu jsem vařila svíčkovou už dvakrát. Minule to byla moje premiéra. Musím říct, že se opravdu povedla!!! Moc děkuji za výborný recept! <3
Jdu to zkusit, snad mě moje drahá polovička pochválí
Pomalu připravuju ingredience (dopoledne budu vařit). Přítel svíčkovou miluje, tak doufám, že se mi povede. Ale jak tu čtu ty pochvaly, určitě sklidí úspěch . Zajímavý a jednoduše vypadající recept - tak to mám ráda!
Recept vypadá výborně a jednoduše. Naopak jsem ráda, že jsem našla jako vegetarián recept na omáčku bez zapojení masa ;-)
Podle chuti ;-)
taky jsem ted dodělala a musím říct že je lešpí jak někde v restauraci a s domácími knedlíky ještě lepší <3
Dělám zhruba podobně, je to náš rodinný recept,který nikdy nezklame a vždy chutná výborně. :-) Pokud chcete mít hezkou tmavou barvu svíčkové, tak je dobré dát na cibulku nejdříve nastrouhanou mrkev, posolit a opepřit a teprve až pustí šťávu asi po 10 min přidat nastrouhaný celer s petrželí a opět posolit a opepřit a přidat další koření.Tímto delším dušením je chuť výraznější. Pokud je aromatická zelenina a je jí dost, tak ani není nutné přidávat mouku či smetanu :-)
Ahoj dnes jsem dělala poprvé v životě svíčkovou podle tohoto receptu a byla výborná <3 <3 <3
Ahoj dnes jsel dělala poprvé v životě svíčkovou podle tohoto receptu a byla výborná <3 <3 <3
Dobrý den Mohu divočáka naložit do Halali? Děkuji a hezký den.
Recept vypadá jednoduše,ale není tam napsano, kolik tam mám dát smetany nebo šlehačky, prosím poradte :-)
Tak moje první svíčková a byla úžasná, sice sem asi dala moc mrkve, protože byla trošku víc do oranžova, ale byla výborná a přítel si dokonce přidával 8-) Takže suprovej receptík a moc chutnal :-[
chuť citronu mě zase v omáčce dost vadí, zkusila jsem jednou a víckrát už bych nezariskovala :-$
právě na plotně jako sváteční prvomájové jidlo pro přítelkyni snad bude tak dobrá jak se zde píše ;-) po dokončení dám echo jak se povedla
Koukám na recepty a jsou lákavé .Musím je vyzkoušet <3
Jednoduše popsaný recept se skvělým výsledkem. Díky za něj a dávám za 1 S hvězdičkou...
No :-| tak to se nauč číst teda..
Áaa vždy se najde nějaký puntíčkář. Já také dělám svíčkovou z vepř. kýty a říkám tomu svíčková. Nebo myslíte, že když budu dělat na jiný způsob svíčkové maso, tak všemu budu říkat svíčková? Ne, každý ví a v mysli má, že svíčková je tato omáčka ať je nebo není z pravé svíčkové.
super svíčková ta se fakt povedla :-)
Svíčkovou jsem dělala podle tohohle receptu poprvé a byla naprosto výborná, přítel si moc pochutnal. Pro někoho, kdo nechce trávit půl dne u plotny naprosto perfektní recept
Vy musite byt gastronom jak stehno. Svickova NENI omacka, ale maso! Pokud delate svickovou omacku, delate ji ze svicek!
Také ji dělám. Výhoda je, že tuhle svíčkovou zvládne bez púroblémů i chlap. :-D :-D
Poprvé jsem vařila svíčkovou a díky tomuto receptu jsem ji zvládla :-) a takhle dobrou svíčkovou jsem ještě nejedla <3 ... děkuji autorce :-*
Super recept, moc chutnalo! Jenom v ingrediencich chybi smetana/slehacka a citron.
stále vařím, ale už ted voní úžasně!! :-)) už aby to bylo, mám na ní takovou chuť!!! :-P
svíčkovou dělám poprvý v životě, už to stojí na plotě, tak jsem zvědavá, jak dopadne. O:-) =-O =-O
:-) super recept děkuji
super :-) <3