Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky a osmahneme na tuku. Přidáme k tomu sterilovanou zeleninovou směs, Láďa Hruška doporučil přímo směs s názvem Halali. Přidejte ji k masu i s nálevem. Podusíme doměkka, asi tak 15 minut. Maso potom odlovíme a omáčku rozmixujeme.
2
V kelímku se smetanou rozmícháme lžíci mouky. Za stálého míchání nalijeme do omáčky a necháme velmi zvolna povařit až do zhoustnutí omáčky. Dle vlastní chuti omáčku přisladíme cukrem a vložíme do ní zpět maso.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kiki
|1. 8. 2016 10:08
Hledala jsem něco rychlého k večeři a tohle bylo super, chutná jako opravdová svíčková a s masem se člověk nemusí dlouho patlat, až na to lovení :-D Přítel mlaskal, moc mu chutnala a pochvaloval si mé "rychlé kuchařské umění" ,nemusí do toho úplně vidět, že jo :-D A to je můj přítel celkem labužník:)) A komu se nelíbí recepty Ládi Hrušky, může si je poupravit podle sebe, kdo je trochu bystřejší a nepostrádá fantazii, zvládne to rychle i ve zdravějších a pro něj vábnějších variantách;-)
Iwca
|20. 12. 2015 11:44
hodne zjednodusena svickova ale bylo mi receno ze je vyborna takze ji vyzkousim a uvidime.