Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme teplou vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec přimícháme ušlehaný sníh z bílků.
2
Takto připravené těsto navrstvíme na plech s pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů kolem 15 minut. Upečené těsto necháme pak vychladnout. Jablka očistíme a nakrájíme na tenké plátky, které uvaříme v hrnci spolu s cukrem a vodou. Cukru přidáme podle chuti a sladkosti jablek. Vaříme na mírném ohni, dokud jablka nezměknou.
3
Upečené těsto propícháme vidličkou a polijeme ho šťávou z jablek a nakrájená jablka vyskládáme rovnoměrně. Zbylou šťávu dáme do hrnce, dolijeme vodu podle potřeby tak, abychom měli spolu 1 l, přidáme pudinkový prášek, důkladně rozmícháme a uvaříme na hustý pudink. Do horkého pudingu přidáme máslo a navrstvíme na jablečnou vrstvu. Pěkně uhladíme a necháme vychladnout. Na vrch navrstvíme ušlehanou šlehačku a posypeme strouhanou čokoládou.