• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Napište svůj komentář k receptu

Svěží bílkové kokosové řezy s krémem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 40
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Těsto:
    • 300
      g bílek z cca 10-ti vajec
    • 200
      g cukr krupice , lze trochu ubrat
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 200
      g kokos
    • sůl špetka
    • pečící papír nebo fólie
  • Krém:
    • 440
      ml smetana ke šlehání (dva kelímky)
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      ks ztužovač šlehačky , pokud máme smetanu méně než 33% tuku
  • Dále:
    • pikantní marmeláda dle chuti
    • čerstvé ovoce dle chutinebo kompotované,

Postup přípravy receptu

1
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu se špetkou soli. Následně do sněhu zašleháme cukr a poté i kokos s moukou.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

2
Těsto nalijeme na nízký velký plech, vyložený pečícím papírem, rovnoměrně ho rozetřeme a vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme cca 10 minut dorůžova. Necháme zchladnout a rozkrojíme na délku na tři díly.
3
Smetanu vyšleháme do tuha se ztužovačem (nemusí být), zašleháme i cukry a tvaroh a krémem potíráme pláty zchladlého korpusu, které vrstvíme na sebe. Dle chuti můžeme pláty potřít marmeládou, dodá zákusku šmrnc, ale nesmíme to přehnat, abychom ho nepřesladili. Já potírám pouze prostřední plát. Zbylým krémem potřeme i boky řezu.

RADA: VIDEO, jak udělat piškot na dort

4
Řezy dáme do chladna proležet a ztuhnout, nejlépe přes noc. Pak krájíme na plátky, které dozdobíme čerstvým nebo okapaným kompotovaným ovocem. Kdo nechce použít ovoce, postačí, když řez posype nastrouhanou čokoládou nebo kokosem.
5
Já krájel řezy, vzhledem k dožadování se o něco na zub ke kávě, po pouhé tři čtvrtě hodině chladnutí a řez byl už celkem "poslušný" a nerozjížděl se pod vrstvami krému a marmelády.

RADA: VIDEO, jak na domácí Míša řezy krok za krokem!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové tofu kuličky

Kokosové tofu kuličky

Kokosovo-grepový dort

Kokosovo-grepový dort

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Narozeniny a párty Piknik
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čerstvé ovoce Cukr krupice Kokos Měkký tvaroh Moučkový cukr Pečící papír Pikantní marmeláda Polohrubá mouka Smetana ke šlehání Sůl Vanilkový cukr Ztužovač šlehačky

Jak vyšlehat veganský sníh

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Dort od krtka

Dort od krtka

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak vyšlehat veganský sníh

Poslední sledované recepty

266
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
168
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…
52
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
38
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
36
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Kuřecí maso na houbách…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Svatomartinská husa 5 hodin pečená
Svatomartinská husa 5 hodin pečená
Světlý piškotový korpus
Světlý piškotový korpus
Světová pomazánka na chlebíčky
Světová pomazánka na chlebíčky
Svěží bramborový salát
Svěží bramborový salát
Svěží dort / řez s bezinkovým želé
Svěží dort / řez s bezinkovým želé
Svěží hráškovo-česnekové gazpacho
Svěží hráškovo-česnekové gazpacho
  • Recepty.cz
  • Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact