Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Majka Přidalová
|2. 6. 2007 14:22
Tak tohle taky můžu, akorát já tu kysanku nahrazuji jogurtem a přidávám špetku skořice a zázvoru a to je pak pošmak :) Ale je pravda, že se to hodí do studenějšího počasí, teď v teplých dnech zázvor moc potřeba není :)
MartinV
|2. 6. 2007 10:06
Na Ukrajině jsem se naučil hřešit kysanou smetanou rozmixuvanou se zralými sladkými švestkami. V teplých podzimních dnech neuvěřitelně dobrá sváča.
Majka Přidalová
|14. 5. 2007 15:21
Já cukr nepřidávám, ale záleží na prozrálosti ovoce a na vlastní chuti. Sladkosttomu dodají i rozinky. Ale podle chuti můžete samozřejmě přidat cukr či med. Tepelně se krém nijak zpracovávat nemusí, podává-li se jako teplá omáčka k ovocnému salátu nebo k zákuskům, stačí jej jen zlehka prohřát na plotně.
Ivana Přikrylová
|14. 5. 2007 14:45
Nepřidává se tam žádný cukr? Jak dlouho se tepelně zpracovává?