Když je kuře téměř hotové, rozmícháme 1 dcl švestkových povidel ve vypečené šťávě z kuřete, přidáme česnek dle chuti, potřeme tím kuřátko a do zlatova dopečeme na plný výkon. Nezvyklé, ale moc dobré.
Jednoduché i dobré, i když pro mě nic světoborného. Ale možná to bylo těmi povidly, měla jsem jiná než obvykle a rozdíl byl znát hlavně v buchtách. Dělala jsem s pečenými brambory.
Iva Pěnkavová
|27. 11. 2009 10:15
Moc dobré , rychlé ,jednoduché!Jako přilohu jsem udělala brambory , ale myslím ,že jde cokoliv,přiště bude s knedlíkem , jsem knedlíková.Samozřejmě jsem dala 1!
Pastis Petite
|28. 11. 2006 14:55
Bylo to tak dobré, že to budu dělat znova, přijede rodina z Brna. A tenktrát k tomu udělám brambovrové KROKETY!
Jana Z
|15. 11. 2006 09:50
Sylvo,jako přílohu používám rýži, bramborovou kaši, pečené brambory nebo i hranolky, zkrátka hodí se k tomu skoro všechno, pouze ten knedlík jsem ještě nevyzkoušela. Ale zkusím.
Sylva
|15. 11. 2006 08:00
Jano, chci se zeptat, jakou jste použila přílohu?
Pastis Petite
|14. 11. 2006 16:52
Takový recept jsem už dávno hledala. Dnes jsem to dělala, přidala trochu citronové kůry, udělala víc omáčky a jedli jsme to - věřte či nevěřte - s houskovým knedlíkem. Dávám "1".
Airan
|14. 11. 2006 12:52
Souhlasim s autorkou -je to nezvykle ale dobre:-)))